Lahodná pečená kuřecí stehna na víně, podávaná se zdravým bulgurovým salátem se zeleninou a zasypaná kešu ořechy. Tahle jednoduchá večeře se výborně hodí i jako oběd do krabičky na druhý den a recept na ni vám prozradí Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, na kolik stupňů péct kuře, jaká zelenina se hodí do bulgurového salátu a jak kuřecí stehna perfektně dochutit. Dopřejte si pořádnou porci bez výčitek ještě dnes!

Suroviny:
-1 kg kuřecích horních stehen
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-čerstvý tymián
-7 stroužků česneku
-2 citrony
-200 ml suchého bílého vína (nebo vody)
-100 g bulguru Campo Largo
-1 velký lilek
-1 cuketa
-2 řapíky celeru
-250 g cherry rajčat (červené, žluté)
-1 hrst kešu ořechů Alesto
-1 svazek lahůdkové cibulky

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.