Chcete ochutnat jehněčí maso a nevíte jak ho připravit? Zkuste grilované jehněčí kotletky podle Romana Pauluse. Než je ovšem položíte na gril, nejdříve je zamarinujte ve směsi jogurtu a tandoori koření. Tato výjimečná marináda dodá masu neodolatelnou orientální chuť na indický způsob, kterou snadno připravíte během pár minut. Jako přílohu náš šéfkuchař doporučuje grilovanou zeleninu a lehký bulgurový salát. Podívejte se na následující videorecept a příprava jehněčího masa bude opravdu snadná.

 

Suroviny
-2 jehněčí hřebínky
-pepř
-sůl
-50 ml plnotučného jogurtu
-2 lžíce tandoori pasty (nebo suchého tandoori koření)
-hrst sekaného čerstvého koriandru
-1 lžička drcených semínek koriandru
-1 lžička římského kmínu
-lahůdková cibulka
-pálivá paprika
-rajčata
-extra panenský olivový olej

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.