Legendární omáčka z portského vína ke zvěřině je mnohem jednodušší, než se zdá. Stačí mít připravených pár základních ingrediencí – silný vývar, portské víno, cibuli, máslo, ty správné bylinky a je to. Jak portskou omáčku připravit vám prozradí Roman Paulus ve videu Kulinářské akademie Lidlu. Dozvíte se, jaké bylinky se do omáčky ke zvěřině hodí, jaký vývar je nejlepší a čím portskou omáčku zjemnit. Máte-li doma srnčí nebo divočáka, připravte si nezapomenutelnou omáčku, která chuť dokonale doplní.

Suroviny:
– 3 lžíce másla
– 50 g červené šalotky
– větvička čerstvého rozmarýnu
– větvička čerstvého tymiánu
– 200 ml červeného portského vína Tawny Port Armilar
– 200 ml omáčky demi-glace
– sůl

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.