Pečené vepřové maso s omáčkou, zelím, bramborovými noky a vídeňskou cibulkou – vše, co milovník tradiční domácí kuchyně potřebuje, najdete v následujícím vieoreceptu od šéfkuchaře Romana Pauluse.

Nákupní seznam
Vepřová kýta
-2 cibule
-1 palice česneku
-5 bobkových listů Mikado
-600 g vepřové kýty bez kosti Řezníkova čerstvá porce v celku
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-celý kmín Mikado
-vepřový vývar na podlití
-1/2 lžíce hladké mouky Castello na zaprášení

Bílé zelí
-1 lžíce vepřového sádla Pikok
-50 g anglické slaniny Pikok
-1 cibule
-špetka celého kmínu Mikado
-400 g kysaného zelí s vínem Freshona
-1 menší brambora

Bramborové noky
-300 g brambor
-1 vejce „M“
-100 g hrubé mouky Castello
-2 lžíce vepřového sádla Pikok
-1 cibule
-1 lžíce čerstvé listové petržele

Vídeňská cibulka
-1 cibule
-hladká mouka Castello na obalení
-1 lžička sladké mleté papriky Mikado
-řepkový olej Promienna na smažení

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.