Šťavnatá vepřová plec pečená na pivu, k tomu kysané zelí a křupavé opékané brambory – to je pochoutka tradiční české kuchyně, která nikdy nezklame. Jak na to vám prozradí šéfkuchař Marcel Ihnačák v receptu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, jak upéct vepřovou plec na pivě, recept na nejlepší kysané zelí na sádle a tip na dokonalou přílohu. Připravte si s námi skvělý rodinný oběd, který potěší každého milovníka klasických chutí.

Suroviny:
Pečená vepřová plec
– 600 g vepřové plece bez kosti Řezníkova čerstvá porce vcelku
– 3 stroužky česneku
– keramický mlýnek s mořskou solí Kania
– keramický mlýnek s pepřem Kania
– čerstvý rozmarýn
– 1 cibule
– 400 ml tmavého piva
Kysané zelí
– 2 lžíce vepřového sádla Pikok
– 2 cibule
– nové koření Kania
– 4 bobkové listy Kania
– celý kmín Kania
– 2 lžíce krystalového cukru Castello
– 800 g kysaného zelí Chef select
– 200 ml studené vody
Restované brambory
– 800 g brambor
– 2 lžíce vepřového sádla Pikok
– 4 stroužky česneku
– čerstvý rozmarýn

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.