Pečený candát a blanšírovaná kedlubna v provedení Romana Pauluse tvoří výjimečný duet.

Nákupní seznam
-2 kedlubny
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-4 filety s kůží candáta obecného
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-řepkový olej Promienna
-4 stroužky česneku
-100 g + 1 lžíce másla Pilos
-100 ml zeleninový vývar
-100 g vařené Bio červené čočky Bonitas
-2 lžíce čerstvé sekané máty + lístky na ozdobu
-12 cherry rajčat

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.