Pečená, dušená, vařená, vložka do polévky a hlavní hrdina svátečních obědů – křepelku lze podávat na různé způsoby. S křepelkou se nejlépe pracuje, když ji vykostíte, protože ji pak můžete naplnit různými druhy nádivek. Roman Paulus vám v dalším videu Kulinářské akademie ukáže, jak křepelku naplnit. Velikost křepelky odpovídá jedné porci, takže se při servírování nemusíte zdržovat porcováním.
Viz trick Romana na Plněná křepelka a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/plnena-krepelka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu – https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Láska prochází žaludkem, tak proč si něco dobrého neuvařit, neupéct, nepřipravit. S fantazií se dá připravit výborný porkm, ale občas dochází inspirace a tím pádem je potřeba zabrouzdat po receptech. V rubrice fajn recepty na holcina.cz najdete nepřeberné množství rad a tipu na přípravu výborného jídla. Pokud hledáte přípravu levných jídel, rychlých jídel, nebo skutečnou gurmánskou špičku, tak si prohlédněte video recepty v naši databázi. Přejeme dobrou chuť!

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor. holcina.cz