Jak připravit chutný steak z tuňáka vám v následujícím videu ukáže šéfkuchař Roman Paulus. V receptu se dozvíte, jak propéct rybu na medium rare a jaká příloha bude vhodná i zdravá zároveň. Připravíme si jemný rajčatový dresink, lahodný grilovaný zelený chřest, neodolatelný zkaramelizovaný citron a křupavou rozpečenou bagetu. Podívejte se na náš videorecept Kulinářské akademie Lidlu a vše se dozvíte. Zejména během grilovací sezóny nezapomínejte na ryby a pohostěte svou rodinu rychlou a snadnou letní večeří.

Chřest
-400 g zeleného chřestu
-2 lžíce olivového oleje
-sůl
-pepř
Zálivka
-200 g rajčat
-50 g červené cibule
-1 citron (kůra i šťáva)
-50 ml olivového oleje
-2 lžíce kapar
-6 lístků bazalky
Grilovaný tuňák
-1 citron
-třtinový cukr
-4 ks tuňáka (4×150 g)
-bageta

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.