Jemné krevety s lehce pikantním guacamole, bylinkovým máslem, zkaramelizovaným citronem a rozpečenou bagetou. Tento výjimečný pokrm, který okouzlí na každé grilovací párty, si můžete dopřát snadno a rychle i vy. A jak si tento fit letní pokrm připravit? Stačí se podívat na naše video a řídit se receptem našeho šéfkuchaře Romana Pauluse.

Bylinkové máslo
-100 g másla
-3 stroužky česneku
-1 citron (šťáva)
-1 lžíce sekané listové petržele
-1 lžíce sekané pažitky
Guacamole
-2 zralá avokáda
-1 limetka (šťáva)
-1 červená cibule
-½ pálivé papričky
-sůl
-pepř
-hrst čerstvého koriandru
-1 zralé rajče (dužnina)
Grilované tygří krevety
-16 tygřích krevet
-extra panenský olivový olej
-K podávání
-1 citron
-třtinový cukr
-světlá bageta
-lístky koriandru na ozdobu

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.