Šťavnaté kuřecí maso v hořčično-medové marinádě s lehkým salátem z cukety, fenyklu a rajčat – chutný a rychlý oběd, který je inspirován klasickou rodinnou kuchyní.

Pečené kuře:
-1 chlazené kuře Řezníkova čerstvá porce
-2 lžíce květového medu
-2 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
-extra panenský olivový olej Primadonna
-čerstvý tymián
-½ citronu (šťáva)
-kmín celý Mikado
-sůl s jódem Castello
-mletý černý pepř Mikado
Salát:
-2 cukety
-2 fenykly
-čerstvý tymián
-1 citron (šťáva)
-2 červené cibule
-500 g cherry rajčat
-100 g zelených oliv bez pecek Baresa
-100 g salátu insalatina

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor.