Křupavý na povrchu a šťavnatý uvnitř, voňavý a rovnoměrně propečený – tak by měl vypadat ideální grilovaný steak. Jak ho připravit a s čím ho podávat? Roman Paulus má na to vlastní ověřený recept. Podívejte se na následující díl Kulinářské akademie Lidlu a seznamte se s Tomahawkem: jedním z nejpůsobivějších steaků, které jsou k dostání. Vysoce kvalitní maso s grilovanou zeleninou a Beárnskou omáčkou uspokojí i ty největší milovníky hovězího masa.

 

Suroviny
Steak Tomahawk
-steak Tomahawk
-sůl
-pepř
-extra panenský olivový olej
-bylinkové máslo
-Béarnská omáčka k podávání
Grilovaná zelenina
-lilek
-červená cibule
-cuketa
-červená paprika
-zelený chřest
-čerstvá bazalka
-extra panenský olivový olej

 

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.