Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Romana Paulusa a upečte si údenú krkovičku s medom a horčicou. Podávajte ju so zemiakovo-cibuľovým pyré a šalátom z červenej kapusty. Prajeme vám dobrú chuť!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/udena-pecena-krkovicka-pecena-s-medom-a-horcicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g údenej krkovičky bez kosti
3 lyžice dijonskej horčice Duc De Coeur
100 g medu Confeira
3 lyžice sójovej omáčky Mikado
300 g uvarených zemiakov
200 g cibule
rastlinný olej Promienna
200 ml kuracieho vývaru
kryštálový cukor Castello
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33% )
300 g červenej kapusty
červený vínny ocot Acentino
celá rasca Mikado
1 lyžica smotanového chrenu Mikado

Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/
Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte nás aj na LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/lidl-slovensk%C3%A1-republika-v-o-s-

Láska prochází žaludkem, tak proč si něco dobrého neuvařit, neupéct, nepřipravit. S fantazií se dá připravit výborný porkm, ale občas dochází inspirace a tím pádem je potřeba zabrouzdat po receptech. V rubrice fajn recepty na holcina.cz najdete nepřeberné množství rad a tipu na přípravu výborného jídla. Pokud hledáte přípravu levných jídel, rychlých jídel, nebo skutečnou gurmánskou špičku, tak si prohlédněte video recepty v naši databázi. Přejeme dobrou chuť!

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor. holcina.cz