Sladké ovoce, výrazná chuť sýra a dokonale křehké maso – to je snadný recept Romana Pauluse, který se rychle stane vaším oblíbeným. Vyzkoušejte, jak chutná vepřová pečeně se zapečeným kozím sýrem, orestovanými hruškami a jemnými kešu ořechy, doplněná o čerstvý špenát na cibulce a připravte si neobvyklou večeři i z běžných surovin!

Suroviny:
-600 g vepřové pečeně bez kosti Řezníkova čerstvá porce
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-řepkový olej Vita D’or
-200 g vařených brambor
-1 lžíce másla Pilos
-2 hrušky
-1 červená cibule
-125 g (1 vanička) baby špenátu
-2 zrající kozí sýry Pilos
-pražené a solené kešu ořechy Alesto
-mletá pálivá paprika Kania

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.