Zkoukněte recept na křenovou omáčku s hrnečkovým knedlíkem vylepšeným o houby (třeba ty nasbírané v lese) a vepřovou plecí. Jak na to, vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus v následujícím videu Kuchyně Lidlu. Navíc přidá i tip, jak připravit zastřené vejce a pokud hledáte, jak zpracovat křen nebo houby z výletu, tento nápad na klasiku české kuchyně k nedělnímu obědu je pro vás jako stvořený.

 

Suroviny:
Vepřová plec s křenovou omáčkou
-zeleninový vývar
-1 kg vepřové plece bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-řepkový olej Vita D’or
-150 g másla Pilos
-1 červená cibule
-50 g hladké mouky Castello
-185 g (1 sklenička) křenu Kania
-100 ml šlehačky Pilos (33 % tuku)
-1 lžíce krupicového cukru Castello
-citron (šťáva) na dochucení
-listová petržel na ozdobu
Pošírované vejce
-2 lžíce octa
-0,5 l vody
-4 vejce „M“
Hrnečkové knedlíky
-4 bílé housky
-50 g másla Pilos
-50 g delikatesní šunky Dulano
-hrst čerstvé listové petržele
-2 hrnky hrubé mouky Castello + na vysypání hrnků
-2 hrnky čerstvého mléka (3,5 % tuku) Pilos
-2 bio vejce “M“
-50 g žampionů
-½ lžíce vepřového sádla Pikok

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.