Vezmeme hromádku běžných surovin, zabalíme do alobalu a dáme zapéct do žhavého uhlí. Tak by se dal shrnout následující recept Marcela Ihnačáka v Kuchyni Lidlu. Nechte se překvapit, jak dobré jídlo vytvoříte kombinací vepřové pečeně, maďarské klobásy, kuřecích jater, šťavnaté cibule a čerstvých bylinek doplněných o pečené brambory. Ať už v troubě nebo na grilu, vykouzlete s námi chutnou večeři pro celou rodinu.

Suroviny:
-1 kg vepřové pečeně v celku
-500 g kuřecích jater
-2 maďarské klobásy Csabai Pikok
-700 g brambor
-1 svazek lahůdkové cibulky
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-čerstvý rozmarýn
-100 ml bílého suchého vína Soave
-6 lžic vepřového sádla Pikok

Máme pro Vás ty nejlepší recepty ze všech možných surovin. Papírová kuchařka je už pasé…podívejte se na videorecepty online a určitě se ve vaření neztratíte. Pokud hledáte recepty na levné jídlo, chutné jídlo, nebo na opravdovou gurmánskou specialitu, holcina.cz najdete určitě vše a předčí Vaše očekávání.

Zapojte se do dění a zanechte pod příspěvkem komentář, nebo názor na holcina.cz.